Inschrijvingsprocedure Triathlon Langedijk (vanaf zaterdag 3 februari 2024 20.00 uur)

De organisatie van de Triathlon Langedijk vindt plaats onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en de NTB inschrijfprocedure. Hiervoor moet een deelnemer aan de Triathlon Langedijk een NTB-account hebben. Dit is géén lidmaatschap van de NTB, maar een digitale omgeving voor het aanmelden van o.a. wedstrijden. De inschrijving van de Triathlon Langedijk gaat als volgt (wanneer je in het bezit bent van een NTB account, kun je direct beginnen bij stap 2):

  1. Ga naar https://mijn.triathlonbond.nl/registreren
  2. Inloggen, keuze maken voor de wedstrijd waarop wordt ingeschreven, in ons geval Triathlon Langedijk d.d. 19 juni 2024. Let op: er is een aparte inschrijfserie voor leden van Zwefilo. Niet leden die hier toch op inschrijven zullen worden verwijderd en uitgesloten worden van deelname.
  3. Teamcaptains schrijven eerst onder hun eigen naam in, de teamnaam invoeren en dan de teamleden toevoegen. Let op; als een van de teamleden een licentie heeft, dan die als teamcaptain inschrijven zodat je geen daglicentie hoeft te betalen.
  4. Betaling vindt plaats via iDEAL.
  5. Alle voorwaarden bij inschrijving zijn op de site van de NTB terug te vinden.

Mocht je problemen ondervinden bij de inschrijving, mail dan naar info@triathlonbond.nl (NTB).

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt voor de individuele serie € 20,00 en voor de duo’s/trio’s € 26,00. De organisatie maakt gebruik van Mylaps Prochip, hiervoor wordt € 4,- in rekening gebracht. Gebruik van eigen chip is niet mogelijk. Deelnemers die niet beschikken over een licentie van de NTB, KNWU of KNAU betalen bovendien € 10,50 per deelnemer voor een daglicentie.